nl
X
nlenitesth

Thaise massage

Thaise massage

Goed voor lichaam en geest

Een Thaise massage brengt verschillende voordelen met zich mee voor zowel lichaam als geest. Het heeft een diepe ontspannende werking op het lichaam, waardoor het kan helpen tegen vastzittende spieren, hoofdpijn, rug- en nekklachten en gewrichtsklachten. Ook worden het hormonale systeem en het zenuwstelsel in balans gebracht en dit heeft weer een positief effect op het functioneren van de organen. Ook kan een Thaise massage helpen bij vermoeidheid.

Aangezien een Thaise massage zeer ontspannend is voor de geest, kan het ook helpen tegen stress. Ook is het mogelijk dat de massage helpt om het contact met het lichaam te herstellen. Dit zorgt ervoor dat u in het dagelijks leven beter kunt omgaan met stressfactoren.

* Seksuele en/of erotische handelingen zijn verboden.

Massage

Olie massage

Tijdens de olie massage van Cheeva Thai massagesalon wordt het lichaam behandeld met aroma olieën. Het is dan ook nodig dat de klant zich geheel ontkleed met uitzondering van de slip. Eerst ligt de klant op zijn of haar buik en wordt het lichaam bedekt met handdoeken. Vervolgens behandelt de masseuse de rug en de nek met aroma olieën en daarna ook de onderrug, de benen en de voeten.

Nadat dit is gedaan dient de klant zich op de rug te draaien. Nu worden de buik en de borst gemasseerd met behulp van aroma olieën. Vervolgens zijn de armen, de handen en de vingers aan de beurt. Daarna zal de masseuse ook het gezicht, de hoofd en de nek masseren. Een olie massage is niet alleen zeer ontspannend voor lichaam en geest; het heeft ook een positieve invloed op rug- en nekklachten.

Massage

Traditionele Thaise massage

De traditionele Thaise massage is verwant aan de Chinese accupunctuur en de Indiase yoga en het stamt af uit de tijd van Boeddha. De klant is gekleed in traditionele Thaise kleding die door Cheeva Thai massagesalon wordt verstrekt. Tijdens de massage wordt een vast patroon van drukpunten behandeld.

De klant gaat op zijn of haar rug liggen en vervolgens wordt de massage uitgevoerd door middel van accupressure. Dit betekent dat er met de vingers, handen, ellebogen en voeten drukpunten worden uitgeoefend op de massagelijnen. Het gehele lichaam wordt behandeld met uitgang van de genitale streek. De Thaise massage is vrij stevig en kan daarom goed helpen bij lichamelijke klachten, zoals stijve en pijnlijke spieren. Ook zorgt deze massage voor totale ontspanning en minder stress.

Massage

Thaise voetreflex massage

Het doel van de Thaise voetreflex massage is vermindering van de spanning op zowel lichamelijk als psychisch gebied. Tijdens deze massage worden de drukpunten op de voetzolen behandeld met een massagestokje of met de vingers (voor minder druk).

De voetmassage is niet alleen ontspannend en rustgevend; het heeft ook een helende en vitaliserende werking op lichaam en geest. Daarnaast activeert de massage de werking van de organen en het stimuleert de doorbloeding. Verder heeft de voetreflex massage een ontgiftende werking op het lichaam, waardoor het zorgt voor meer energie. Een ander voordeel van de massage is dat het de zenuwbanen stimuleert en dit zorgt ervoor dat stress uit het lichaam wordt gedreven.

Afspraak maken

I.v.m. de coronamaatregelen is het maken van een afspraak verplicht bij Cheeva Thai SPA Massagesalon. 
Neem telefonisch contact met ons op!